Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Jormungandr + Sweden Solar System

23 september kl 16:00 - 22:00

Svenska Astronomiska Sällskapets projekt Sweden Solar System visar vårt solsystem i ett geografiskt projekt där Globen är solen, och olika platser runt i Sverige representerar olika himlakroppar. Där i kommer nu Jormungandr ingå, och finnas för beskådning på Ion Game Designs adress – Allhelgonagatan 5 i Stockholm. En liten men stolt skulptur med skalenlig Jormungandr kommer sitta i porten för allmän beundran.

Varmt välkommen att fira detta tillsammans med oss! Vi bjuder på lite fika och brädspel med rymdtema. Invigningstalare är ingen mindre än Dan Kiselman från Svenska Astronomiska Sällskapet!

Vad kan väl passa bättre än att ha detta kalas under Astronomins Dag och Natt – så välkommen lördag den 23:e september kl 16.00. Bjud gärna in de av vännerna som kan tänkas uppskatta en afton som denna, skicka bara vidare detta formulär så de kan OSA till oss, så vi kan köpa in tillräckligt med fika. Och ställa fram tillräckligt med brädspel.

Mer om oss? Ion Game Design är ett brädspelsföretag som har fokus på att göra brädspel som är baserade i vetenskap och historia. Bl.a. kan våra spel Dawn on Titan och High Frontier 4 All vara intressant för oss som gillar fakta kring rymden. Är man bekväm med lite fantasi iblandat, så är Stationfall spelet för dig. Dessa och många fler kommer finnas att beskådas och provspelas under evenemanget.

Formulär för OSA:

https://forms.gle/4gsauToMToTUb9Bg8

Detaljer

Datum:
23 september
Tid:
16:00 - 22:00
Webbplats:
https://iongamedesign.com/

Arrangör

Ion Game Design

Plats

Stockholm