Samarbetspartners

Våra samarbetspartners gör att flera har möjligheten att delta i Astronomins dag och natt och möjliggör vår verksamhet. Stort tack till alla!

Cobham Gaisler, logotyp

Rymdstyrelsen är Sveriges rymdmyndighet, ansvarig för statligt finansierad nationell och internationell rymdverksamhet i Sverige vad gäller forskning och utveckling. 

Cobham Gaisler är en världsledande global teknik- och serviceinnovatör samt leverantör som tillhandahåller helhetslösningar för den mest utmanande och extrema miljön man kan tänka sig: rymden.

Nostalgia Productions logga
logo: SSC

Nostalgia Productions producerar filmer för olika ändamål, allt från dokumentära produktioner och reportage till dokumentationer av stora evenemang och konferenser.

Rymdbolaget SSC hjälper rymdorganisationer, företag, andra kommersiella aktörer och forskningsinstitut att få tillgång till rymden. 

Saab förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. 

Jaswanth/JZA

ForskarFredag är en vetenskapsfestival samordnat av Vetenskap & Allmänhet (VA) med aktiviteter över hela Sverige (och online), den 27-28 november 2020.

Jaswanth/JZA, astronom och artist, har gjort ljudloggan för Astronomins dag och natt. 

Populär Astronomi är Sveriges ledande tidskrift för astronomi och rymdfart.